<3

Htijela sam mnogo toga reči ovim postom,o nama ljudima,našoj zemlji koja truhne pod teretom raznih kriminalaca , profitera, lopova, ali sam odustala i sve pobrisala.Poslušat ću savjet jedne voljene osobe,jer bi samo bilo mahalanje, a obećala sam da nema toga niti psovke više.Jednostavno sam napokon sretna.Mogu samo reči da je napokon dragi Bog pogledo na mene i ispunio mi želju da na neko vrijeme napustim ovu truhlaštinu od ljudi koja me okružuje i u kojoj se davim do ludila.Idemmm za Njemačku i takkkoooo mi je drago da nemate pojma.I još ne mogu da vjerujem svemu tome.Pa se oštinem koji puta da vidim da ne sanjam.Ja još ne mogu da vjerujem iako je i karta kupljena i poslata i izvršena rezervacija za utorak ja i dalje mislim da je san.Hvala ti Božeeee i hvalaaaaa ti..i hvalaaa ti…hvalllaaa.

3 komentara

  1. Krilavjetra tvoj komentar me je zamolo rasplakao.Hvala ti na ovim lijepim rijecima i tvojoj brizi,moram reci u zadnjih godina svog razoracenja i desavanja koja su me kao proklestvo pratila i nisu neka bajka za kojom bi zazalila , a mislim i da necu barem za dugo.Bilo je tu svega previse samo ne neke punine tako da se radujem ovom preokretu u mom zivotu,vise me nista ne zadrzava ovdje gubitkom moje majke izgubila sam mnogo toga,ocuh je ocuh.Hvaaaala ti na komentaru i podrsci cijenim to.:)))

  2. Bez proslosti ne mozemo,ona nas prati bilo gdje. osvrnut ces se mnogo puta za njom jer drugacije nemoze. Ponekad ce ti dati snage a ponekad ce te slomiti. Sve je to sastavni dio zivota. Ti si mlada i trebas biti prepuna zivota i radosti. Sigurna sam da bi to i tvoja majka zeljela,nista manje od toga. Zato,mila,samo hrabro naprijed,i osvrni se ponekada za sobom ali nemoj plakati,nego se samo nasmijesi,u sjecanju na svoju majku. Ona ne bi zeljela nikako da si tuzna .
    Glavu gore i…sretno!

Komentariši